Q individueel

Voel jij je als zorgprofessional, manager of ondernemer soms uitgeput en gestrest? Loop je vast, voel je de grip wegglijden en zit je slecht in je energie? Kies met Q individueel, voor een online training speciaal voor jou. Zodat jij jouw mooie werk vol overgave en plezier kunt blijven doen.

 

Q individueel is een online programma waarbij je aan de slag gaat met allerlei modules die je helpen beter in je energie te blijven. Met de stress en werkdruk waar je mee te maken hebt in de zorg, op een positieve manier te leren omgaan. Goed je grenzen leert kennen en bewaken, want je bent en blijft zelf verantwoordelijk  Centraal hierbij staat het aanboren van jouw (onbenutte) vermogen om zelf blokkades op te ruimen, je eigen keuzes te maken en weer energie te krijgen van je werk. Kwaliteit van leven bestaat uit gezondheid, liefde, werk, geld… maar vooral plezier in wat je doet. En als jij goed in je vel zit, geldt dat ook voor je organisatie.

Blokkades oplossen met Q individueel

Q individueel maakt gebruik van Q individueel: tools om je meer bewust te worden van wat je denkt en wat je voelt, en meer toegang te krijgen tot je (onder)bewustzijn. Dat kan met audio’s die je beluistert wanneer het jou uitkomt. Je leert hoe een blokkade ontstaat, als een bepaalde emotie of energie zich na een (nare) herhaalde gebeurtenis vastzet in je lichaam. Als dit jou ervan weerhoudt te bereiken wat jij werkelijk wilt, om lekker in je vel te zitten, dan is het tijd om je oude rommel op te ruimen.

Q Individueel is een training waarbij je in jouw tempo de modules doorloopt. Iedereen loopt zijn eigen traject op zijn of haar eigen manier en in eigen tempo. Je krijgt wekelijks toegang tot de modules met tools, maar je doet het zelf. Je moet zelf uit je comfortzone stappen en dingen doen die eerder onbereikbaar leken. Toch hoeft dit je niet veel moeite te kosten, omdat je ’s nachts als je bewuste brein slaapt, desgewenst deze audio’s afspeelt. Je hebt dus vrij toegang tot je onderbewuste waar je normaal gesproken niet bij kon komen. Die automatische piloot die je niet gemanaged kreeg. En dat kan namelijk veel makkelijker: terwijl je slaapt. Maar ook dat is je eigen keuze en hoef je niet te doen. Je kunt ook volstaan met het beluisteren van de audio's en maken van de opdrachten.

Wil je weten of het echt werkt? Terecht ben je kritisch! Je mag het 14 dagen uittesten. Hou je dit vol, dan zul je versteld staan van het effect. Je zult ervaren hoe het voelt om meer jezelf te zíjn, te begrijpen wat jou tegenhoudt. De volgende stap is je niet meer te laten afleiden, gezonde keuzes te maken en je niet meer te verschuilen achter excuses. Dan staat niets je meer in de weg om te doen waar je goed in bent, waar je in gelooft en echt het verschil te maken in de zorg.

 

Q individueel: online ondersteuning

 

Q individueel is een online omgeving met audio’s, oefeningen en opdrachten. In Q individueel help ik je wereld te verruimen met allerlei onderwerpen. Als lid kun jij al je vragen en problemen naar mij mailen - om er een specifiek Q individueel programma over te maken. Je ontvangt regelmatig Q Quotes per e-mail die je prikkelen om je bewustzijn te verhogen. Teksten die je gaan helpen je intuïtie te gaan volgen. Deze teksten zijn later ook weer in de online omgeving terug te vinden.

Ook kun je je aanmelden voor de besloten Facebookgroep waar je onderlinge ervaringen en vragen kunt uitwisselen met andere onlinecursisten uit de zorg. Hoe leuk is dat om met gelijkgestemden aan de slag te gaan?

Yesss!!! Ik ben klaar voor verandering

Carla Boone
Wouwseweg 9
4661 VM  Halsteren
Tel.: 06-42469367 
KvK: 52689352

Contactformulier