Q trajecten

Zie je als bestuurder of manager in de zorg in dat het roer echt om moet? Ben je bereid om open en kritisch te kijken naar jezelf en je organisatie – en je nieuwe inzichten om te zetten in daden? Kies dan met een Q traject voor onderscheidende en blijvende kwaliteit in de zorg.

Bij een Q traject gaan we voor een nader te bepalen tijd, samen intensief aan de slag om concrete stappen te zetten in en met de organisatie. We starten altijd met een oriënterend gesprek om de behoeften te bepalen en af te stemmen. Soms is het een traject op afstand waarbij Qarla wordt ingevlogen om bepaalde sessies te begeleiden. En vaker loop ik een tijdje mee in de organisatie als interim transitie-expert waardoor we bij de dieper gelegen, ondermijnende blokkades  en patronen van je organisatie uitkomen. We gaan vanaf de bodem de organisatie doorlopen en op alle fronten kijken waar we het slimmer en beter kunnen inrichten. Vanuit de binnenkant in plaats van de ‘harde’ buitenkant werken we toe naar concreet resultaat. Vooral vanuit de onderstroom in combinatie met de bovenstroom, waar de meeste zorgorganisaties zaken al goed geregeld hebben. Maar ook dat checken we, niets wordt aan het toeval overgelaten. 

  • Trajecten en coaching op maat

Uniek aan Q trajecten is dat het volledig 1-op-1 gericht is. Jij en je organisatie zijn uniek en krijgen alle aandacht. Ik leer jullie persoonlijk kennen en neem waar wat er nodig is om je zorgorganisatie naar een hoger plan te tillen. Je krijgt ongelimiteerd alle coaching die je nodig hebt. Samen kijken we naar jouw persoonlijke behoeften, en die van de organisatie. We starten met de kernwaarden, missie en visie: wie ben je, waar sta je voor? We verdiepen ons in de beleving van je klant en kijken wat jouw organisatie goed doet en wat niet.

  • Jouw aantrekkingskracht vergroten

 Weten wie je bent, en wat jou aantrekkelijk maakt, is de eerste stap om die cliënten en zorgverleners aan te trekken waar jullie je op richten. Je wordt aantrekkelijker voor nieuwe zorgmedewerkers omdat je je ware gezicht laat zien. Ook kijken we waar we procedures en instructies slimmer en simpeler kunnen inrichten. Zo min mogelijk administratieve lasten en zoveel mogelijk plezier en tijd en aandacht voor de klant, waardoor we de zorg weer belangrijk te maken. Wat kun je toevoegen aan ingrediënten om jouw product of dienst aantrekkelijker te maken? Zodat ook jij met meer plezier en succes onderneemt. En daarbij de juiste mensen aantrekt, die jouw energie en plezier geven in plaats van wegnemen. 

  • Implementatie: goed op weg

Niets is onmogelijk, het kán écht als jij de keuze maakt om jezelf te laten zien:

  • Je kunt échte zorgmensen aantrekken
  • Je kunt de wet- en regelgeving zo simpel mogelijk houden
  • Je kunt je klanten laten voelen dat ze er mogen zijn
  • Je kunt op jouw manier het verschil maken in de zorg
  • Je kunt hoger scoren op Zorgkaart Nederland
  • Je kunt van jouw medewerkers, ambassadeurs maken
  • Je kunt het plezier weer terug in de zorg brengen,

Wil jij hierin investeren? Geloof me: het komt je niet aanwaaien,  maar je zult er geen spijt van hebben. Daar ga ik me intensief en 100% voor inzetten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Q traject? Bel me voor een persoonlijk gesprek; gratis en vrijblijvend, en uiteraard vertrouwelijk. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen om een afspraak in te plannen.

Yesss!!! Ik ben er klaar voor en jij?

 
 
 
Carla Boone
Wouwseweg 9
4661 VM  Halsteren
Tel.: 06-42469367 
KvK: 52689352

Contactformulier